تشکیل جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۹ |
تشکیل جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی : جلسه هیئت رئیسه با حضور اعضا مورخ  9 دی ماه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.
در این جلسه دکتر عیسوی؛ نماینده ولی فقیه در دانشگاه درباره اهمیت توجه به مسائل امروز جامعه و ضرورت اتخاذ نگاهی متناسب با شرایط موجود توضیح داد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه گزارش سفر به پاکستان را ارائه داد و فرصت های همکاری آموزشی، پژوهشی و همکاری در زمینه بهداشت و درمان با این کشور را معرفی کرد.
سپس، موارد مندرج در دستور جلسه هیئت رئیسه مطرح و اعضاء درباره موضوعات مطرح شده به بحث و تصمیم گیری پرداختند.
در بخش پایانی، دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به ارائه گزارشی از دانشکده در سه بخش تاریخچه دانشکده، عملکرد دو سال گذشته و چالش های موجود پرداخت.
لازم به ذکر است بر اساس سیاست جدید دانشگاه، برگزاری جلسات هیئت رئیسه در زیرمجموعه های دانشگاه، با هدف آگاهی از چالش های موجود در هر موسسه و به منظور تسریع در برطرف کردن مشکلات صورت می گیرد.

دفعات مشاهده: 488 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر