• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هماهنگی مسئولین بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/10/10 |
جلسه هماهنگی مسئولین بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم،  جلسه هماهنگی مسئولین فنی بهداشت خانواده شبکه بهداشت ودرمان، دوشنبه 9دی 98، در سالن اجتماعات  ستاد این شبکه برگزار شد.
د راین جلسه، قمر پور کارشناس مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت در خصوص EPIQ( گام های ده گانه مبتنی بر شواهد برای بهبود کیفیت) آموزش داد.
سپس ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای همکاران در واحدهای بهداشتی تابعه، نمودار  شاخص های مقایسه ای برنامه های هر واحد بهداشتی را بررسی  و برمواردی جهت بهبود خدمات ارائه شده تاکید کرد.
کارشناسان واحد ستادی بهداشت خانواده شبکه بهداشت  نیز درباره برنامه های میانسالان و سالمندان، کودکان، شیر مادر، باروری سالم ، مادران باردار و تغذیه مطالبی را عنوان کردند.
گفتنی است در پایان جلسه آزمون کتبی از بسته آموزشی بهبود تغذیه  به عمل آمد
.

دفعات مشاهده: 751 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر