برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ |
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان ملارد
دومین مجمع سلامت شهرستان ملارد مورخ 11 دی 98 برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ملارد: دومین مجمع سلامت شهرستان ملارد با حضور مهندس برنجی فرماندار، دکتر عشرتی معاونت بهداشت، دکتر موسوی معاون مشاور اجرایی و هماهنگی رئیس دانشگاه، دکتر یاراحمدی ریاست دانشکده، دکتر جلالی ندوشن رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت، دکتر هاشمی پور رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه، دکتر عسگری مدیریت شبکه بهداشت و درمان، مدیران دستگاه های اجرایی، انجمنهای شهرستان ملارد تشکیل شد.

در جریان مجمع دوم روند اجرایی شدن مصوبات مجمع اول مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این گزارش مشخص شد که عملیات ساختمانی بیمارستان 170 تختخوابی ملارد به میزان 85 درصد پیشرفت داشته است. در مجمع دوم مصوب شد پیگیری های لازم به منظور تکمیل ساختمان و تجهیز بیمارستان تا پایان سال جاری انجام شود.
همچنین گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی در شهرستان و وضعیت رسیدگی به سلامت  کودکان و زنان در این جلسه  ارائه شد.
با توجه به گزارش دکتر برنا سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد در خصوص وضعیت تصفیه خانه ها و آلودگی هوا پیشنهاداتی همانند سیستم پایش آنلاین تصفیه خانه های فاضلاب ملارد و مسکن مهر صفادشت و ارتقای ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب مسکن مهر مطرح شد و به تصویب مجمع رسید.
در این جلسه دکتر سید علی جواد موسوی مشاور اجرایی و هماهنگی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برای همکاری با تمام واحدهای اداری حاکمیتی و همینطور سازمان های مردم نهاد برای ارتقای وضعیت سلامت و بهداشت در شهرستان  ملارد تاکید کرد.
مهندس برنجی فرماندار ملارد نیز در سخنانی مجمع سلامت شهرستان را جایگاهی برای  همکاری بین بخشی و محلی برای شنیدن صدای مردم توصیف کرد و بر عزم و همکاری جدی تر تمام ادارات و سازمان ها برای تحقق این همکاری تأکید نمود.
گفتنی است اولین مجمع سلامت شهرستان ملارد در تیرماه 1397 برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 706 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر