تقدیر از مدال‌آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ |
تقدیر از مدال‌آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
مراسم تقدیر از مدال‌آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی : جلسه تقدیر از مدال آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی و مقام دومی مسابقات هکتون بازی¬های جدی، مورخ ۱۱ دی ماه در محل سالن شورای ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه که دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، دکتر علی مظاهری نژاد معاون آموزشی دانشگاه، دکتر بیتا مهروی سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان و روسای دانشکده های دانشگاه حضور داشتند، رییس دانشگاه از مدال آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان پزشکی تشکر و در خصوص نقاط قوت و ضعف المپیاد موارد مهمی را متذکر شد.
در ادامه دکتر مظاهری نژاد و سایر روسای دانشکده ها ضمن تقدیر از دانشجویان منتخب المپیاد موارد مهمی در خصوص نحوه همکاری دانشکده ها و اساتید هیئت علمی در جریان برگزاری و روند المپیاد ذکر کردند.
در پایان تعدادی از دانشجویان مدال آور المپیاد در خصوص روند برگزاری، نحوه همکاری و مشارکت سیستم دانشگاه در امر المپیاد و سایر رویدادهای دانشگاهی موارد مهمی را بیان  کردند.
همچنین در حاشیه این جلسه از کیمیا مذهب یوسفی که موفق به کسب مقام دوم در هکتون بازی های جدی تهران برای تهیه برنامه نرم افزار آموزش زبان انگلیسی برای ناشنوایان شده بود نیز تقدیر و تشکر گردید.
گفتنی است دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه بر اساس تقویم تهیه شده سالانه در دبیرخانه، پس از برگزاری رویداد المپیاد علمی نسبت به تقدیر از دانشجویان مدال آور با حضور ریاست و سایر معاونین و روسای دانشکده ها اقدام می نماید.

دفعات مشاهده: 688 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر