• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ |
برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه
جلسه هیئت امنای دانشگاه مورخ 23 دیماه در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این جلسه با حضور دکتر ناصحی نماینده وزیر و دبیرهیئت های امنا، مجامع و شوراها و اعضاء حقیقی و حقوقی هیئت امنا آقایان دکتر صالحی، دکترجبل عاملی، دکترسلطانی، دکترمحسنی بندپی ، دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه و دبیرهیئت امنا و دکتر ملکی رئیس دبیرخانه هیئت امنا، دکترمحقق معاون توسعه و و مدیران بودجه و مالی و حقوقی دانشگاه تشکیل گردید.
در ابتدا رییس دانشگاه ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و هموطنان عزیز در سقوط هواپیمای مسافربری و خیر مقدم به اعضاء حقیقی وحقوقی محترم هیئت امنا ، گزارشی از عملکرد دانشگاه در سال منتهی به مهر 1398 را ارائه نمود.
 در این جلسه گزارش مالی سال 97 و حسابرسی آن توسط حسابرس منتخب ارائه گردید. سپس  پیشنهادات مشترک و اختصاصی دانشگاه مطرح و مصوب شد.
 لازم به ذکر است اعضای حاضر در جلسه ، به علت ارائه مطلوب گزارش عملکرد دانشگاه در سال منتهی به مهر  1398از ریاست دانشگاه و تمامی کارکنان تشکر و قدردانی نموده و درخواست تشویق تمامی کارکنان را از ریاست دانشگاه نمودند.

دفعات مشاهده: 878 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر