تاکید عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ |
تاکید عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه
  عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مراسم افتتاح نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات بر ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر شهریاری؛ دبیر مجمع خیرین سلامت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد حضور یافت و بیان کرد : یکی از دلایل اصلی اشغال تخت های بیمارستانی ، افزایش بیماری های عفونی است.
وی گفت : سالیانه از بیماران بستری در کشور حدود ۷۵۰ هزار نفر به بیماری عفونی مبتلا می شوند که متاسفانه10 درصد از آنها جانشان را از دست می دهند.
 دکتر شهریاری با اشاره به اینکه مقدار مصرف آنتی بیوتیک در ایران از تمام اروپا هم بیشتر است ذکر کرد: این کنگره می تواند کمک شایانی به حوزه کنترل عفونت نماید.
دبیر مجمع خیرین سلامت اسلامی تاکید کرد: ما باید جایگاه افراد در حوزه کنترل عفونت را ارج نهیم و انگیزه آنها را افزایش دهیم تا به خوبی ایفای نقش نمایند.
وی تصریح کرد: یکی از عواملی که باعث مرگ و میر در بیمارستان ها می گردد همین بیماری های عفونی است لذا ما می‌خواهیم رویکرد مجمع خیرین سلامت را به سمت پیشگیری و سلامت سوق دهیم  .
همچنین ما باید افراد را تشویق کنیم تا در حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی سرمایه گذاری نمایند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن بیان این نکته که مسئله کنترل عفونت از همان اوایل انقلاب مورد توجه بوده است ، خاطر نشان کرد: امید است بتوانیم با آموزش به قشر همکاران پزشک و مردم،  سطح سواد سلامت جامعه را ارتقاء دهیم و خود مراقبتی افراد را بالا بریم تا مشکلات این حوزه کاهش یابد و سطح کیفی کنترل بیماری های عفونی افزایش یابد.
دکتر شهریاری افزود: سالیانه حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار میلیارد تومان از بودجه های تعیین شده در کشور صرف هزینه های حوزه کنترل بیماری های عفونی می شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر