شماره های تماس با ما 02186701-86702708

مراسم تشییع فرزندان شهید جناب آقای دکتر اسدی لاری و سرکار خانم دکتر مجد برگزار می شود

| تاریخ ارسال: 1398/10/25 |
مراسم تشییع فرزندان شهید جناب آقای دکتر اسدی لاری مدیرکل محترم همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و سرکار خانم دکتر مجد سرپرست مدیریت بورسها و ماموریت آموزشی معاونت بین الملل دانشگاه مورخ 26 دی ماه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این مراسم فردا پنج شنبه مورخ 26 دی ماه از ساعت ۹:۳۰ از مسجد گیاهی ابتدای  خیابان سعدآباد تا امام زاده صالح(ع) برگزار می گردد.
گفتنی است محمد حسین و زینب اسدی لاری فرزندان محسن اسدی لاری مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی در تورنتو کانادا مشغول تحصیل در رشته پزشکی بودند که در نهایت تأسف در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی به شهادت رسیدند.

دفعات مشاهده: 2172 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر