• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کلاس آموزشی اصول تغذیه سالم ویژه امدادگران هلال احمر شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ |
به مناسبت بسیج ملی تغذیه، کلاس آموزشی اصول تغذیه سالم و نقش تغذیه درپیشگیری از سرطان ها برای امداد گران هلال احمر شهرستان رباط کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، با همکاری واحد تغذیه وسلامت خانواده شبکه بهداشت و اداره هلال احمرشهرستان، سه شنبه  24دی 98،  کلاس آموزشی اصول تغذیه سالم و نقش تغذیه درپیشگیری از سرطان ها توسط کارشناسان تغذیه ومامایی شبکه بهداشت برای امدادگران در محل سالن اجتماعات هلال احمر رباط کریم برگزار شد.
 دراین کلاس ضمن آموزش خودآزمایی تشخیص سرطان پستان، انجام تن سنجی و بررسی خطرسنجی بیماری های قلبی ومغزی،  از تمامی امداد گران شرکت کننده به منظور انجام آزمایشات رایگان قند خون و کلسترول،  نمونه خون تهیه شد .
گفتنی است: درپایان جلسه ،پس از آشنایی امدادگران با اهمیت مصرف مکمل "ویتامین د" ،برنامه مکمل یاری با "ویتامین د" نیزاجرا شد.

دفعات مشاهده: 460 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر