شماره های تماس با ما 02186701-86702708

برگزاری کلاس آموزش اعتبار سنجی جهت گروه پزشکان مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی

| تاریخ ارسال: 1398/10/25 |
کلاس آموزش اعتبار سنجی روز 23 دی ماه جهت کادر پزشکی با حضور مدیر عامل مرکز، معاون فنی ، مدیر درمان ، گروه اتندینگ و فراگیران مرکز و ... در سالن کنفرانس مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی با هدف آشنا سازی روسای بخش ها و ارتقای آگاهی و اثر بخشی عملکرد کادر پزشکی برگزار گردید.
به نقل از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی؛ در این کلاس محالی مسئول بهبود کیفیت مرکز در خصوص اصلی ترین سر فصل ها و نکات مورد تائید در اعتبار بخشی از جمله حفظ ایمنی بیمار ، شناسایی صحیح بیماران، شناخت گروههای پر خطر و آسیب پذیر ، اخذ رضایت آگاهانه ، ترخیص ایمن ، ارائه آموزش ها از جمله آموزش های خود مراقبتی ، ترانسفوزیون خون ، داروها و ... مواردی را مطرح نمود.

دفعات مشاهده: 872 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر