دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذا و آرایشی
  • مدیریت داروئی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل

کمیسیون های سال 1398

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : برگزاری سومین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه در معاونت غذا و دارو

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ | 


روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران - سومین جلسه
کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( کمیته FSMS )روز سه شنبه 24 دی ماه 1398 با  حضور  معاون غذا و دارو  در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر فتحی (رئیس کمیته ومعاون غذا و دارو)، دکتر علیرضا حبیبی (دبیرکمیته و مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی )، مهندس سید کامران مجرد(نماینده  کمیته کشوری FSMS)، مهندس فریبا ابراهیمی(مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی )، مهندس امیرفلاح(سرممیزکمیته FSMS)، مهندس منا خداداد (نماینده کانون انجمنهای صنایع غذایی) حضور داشتند .
در سومین کمیته FSMS پرونده شرکت های صنایع غذایی پیشتاز رازک، صنایع غذایی سمیه، فرآورده های گوشتی رباط کریم، صنعتی پارس مینو، به پخش بررسی شد که در خصوص مجوز درج نشان HACCPوISO22000 برای محصولات کارخانجات  فوق تصمیم گیری شد.
 
 
 
 
 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 281 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر