برگزاری اولین سالانه سمینار سرطان خون در جوانان

| تاریخ ارسال: 1398/11/3 |
برگزاری اولین سالانه سمینار سرطان خون در جوانان اولین سمینار سالانه سرطان خون در جوانان، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه خیریه سید محمد حسین رضوی، در بهمن ماه برگزار می شود.
به نقل از روابط عمومی معاونت اموزشی؛ این سمینار در روزهای ۳ و ۴ بهمن ماه سالجاری  در هتل پارسیان استقلال تهران برگزار می گردد.
اپیدمیولوژی سرطان در جوانان، نقش ژنتیک و عوامل محیطی در بروز سرطان جوانان، لوسمی میلوئیدحاد در جوانان، سرطان مغز درجوانان، پیوند مغز استخوان درجوانان از جمله مباحث مطرح شده در این سمینار می باشد.
شایان ذکر است این برنامه با هدف ارتقاء سطح علمی در زمینه تشخیص و درمان سرطان های شایع و اختلالات روانشناختی در جوانان مبتلا به سرطان و با احتساب 4 تا 7/5 امتیاز بازآموزی برای گروههای هدف در رتبه های اول ، دوم و سوم اجرا می گردد.

دفعات مشاهده: 4270 بار   |   دفعات چاپ: 198 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر