• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برگزاری سومین جلسه شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1398/10/30 |
برگزاری سومین جلسه شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی ایران
سومین جلسه شورای بورس با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به نقل از معاونت بین الملل دانشگاه: سومین جلسه شورای بورس در سال 1398 با حضور دکتر کوهپایه زاده و سایر اعضاء  مورخ 30 دی ماه در اتاق فکر دانشگاه (طبقه ششم) تشکیل گردید.
در این جلسه رئیس دانشگاه بر تشویق اعضا هیئت علمی جهت شرکت در دوره های فرصت مطالعاتی و دوره های مشابه که به ارتقاء سطح علمی دانشگاه کمک می نمایند تاکید نمود.
سپس اعضای شورا به بررسی درخواست های ارسال شده متقاضیان  جهت استفاده از دوره فرصت مطالعاتی و ماموریت های آموزشی پرداختند.
گفتنی است در این جلسه  دکتر متولیان  معاون تحقیقات و فناوری، دکتر مقتدایی معاون بین الملل، دکتر مظاهری نژاد معاون آموزشی، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، دکتر آقاخانی رئیس دانشکده پزشکی و روسای گروه های فیزیولوژی ( دکتر بلوچ نژادر)، گروه داخلی ( دکتر کورانی) و  کارشناس مسئول بورس، کنگره و فرصت های مطالعاتی ( خانم نورحسینی) حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 447 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر