برگزاری سومین جلسه جانشین پروری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱ |
برگزاری سومین جلسه جانشین پروری
سومین جلسه جانشین پروری با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و مدیریت منابع؛ این جلسه مورخ  30 دی ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع ، رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت(معتمد)، دکتر سید احمد احمدی و دکتر گرجی نمایندگان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ، دکتر براتی رئیس بیمارستان شهدای یافت آباد و خانم دکترفهیم مدیر توسعه سازمان و تحول اداری برگزار شد.
در ابتدای جلسه گزارشاتی در خصوص بحث جانشین پروری و اقدامات انجام شده در سالهای اخیر توسط خانم دکتر فهیم و دکتر براتی ارائه شد.
در ادامه بحث و گفتگو در خصوص اهمیت موضوع جانشین پروری و نیاز مبرم یک سازمان پویا به ادامه برنامه توسط حاضرین انجام شد.
دکتر کوهپایه زاده به ارائه رهنمودهایی در این مورد پرداختند و به بحث جانشین پروری در همه رده های مدیریتی اعم از ریاست دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده و... مدیران میانی و پایه تاکید کردند.
وی افزود: نیاز به یک برنامه ریزی 1/5-2 ساله برای تهیه ابزارهای خاص برای شناختن نیروها، آموزش، کمک سازمانی به افراد برای ارتقاء فردی و سازمانی و سپس تمرین آنها وجود دارد.
یک برنامه ریزی صفر تا صد که به دانشگاه کمک کند تا افراد برای مناسب مدیریتی داوطلب شوند، شناسایی گردند و آموزش ببینند.
در ادامه مقرر شد این برنامه به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار دانشگاه شناخته شده و در اسرع وقت تیمی برای انجام فرایندهای مربوطه توسط رئیس دانشگاه انتخاب شوند.

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر