تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ واحد پیشرو کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱ |
تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ واحد پیشرو کشور
تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران با برخورداری از تیم شناسایی و کوردیناتوری برتر درکشور ، پیشرو است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر یزدان شفی خانی کوردیناتور ارشد دانشگاه و دستیار ویژه دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی مدیر گروه جراحی قلب و سرپرست واحد فراهم آوری و پیوند دانشگاه اعلام کرد : تیم جراحی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) با استفاده از پروتوکول جدید اکستندد کرایتریا و استفاده از تکنیکهای جدید هاروست همزمان قلب و کبد در دی ماه موفق به اهدای بیش از ١١ بیماران نیازمند شدند.
شایان ذکر است واحد پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایتهای بی شائبه رییس دانشگاه و معاون درمان و با برخورداری از تیم شناسایی و کوردیناتوری برتر کشور در این زمینه واحد پیشرو کشور است و علاوه بر تامین اعضای پیوندی در تامین بافتهای دریچه ای قلب نیز مهمترین واحد پیوند کشور در چهارسال گذشته بوده تکنیکهای جدید برداشت و نگهداری اعضا نیز بصورت بومی سازی شده و با توجه به شرایط کشور در این واحد صورت گرفته است.

دفعات مشاهده: 162 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر