حضور سرکار خانم دکتر مجد و دکتر اسدی لاری روز شنبه 5 بهمن ماه در سالن شهید افتخاریان دانشکده پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲ |
  از اعضای هیئت علمی و همکاران گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ 5 بهمن ماه جهت ابراز همدردی و تسلی خاطر همکاران گرامی (آقای دکتر اسدی لاری و خانم دکتر مجد) در سالن شهید افتخاریان دانشکده پزشکی حضور یابند.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پزشکی : از شما اعضای هیئت علمی و همکاران گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی ایران دعوت می شود ، در پی درگذشت جانسوز فرزندان‌گرامی جناب آقای دکتر اسدی لاری عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و سرکار خانم دکتر مجد سرپرست مدیریت بورسها و ماموریت آموزشی معاونت بین الملل دانشگاه ، روز شنبه 5 بهمن ماه از ساعت 10 الی 11:30 در سالن شهید افتخاریان دانشکده پزشکی با تشریف فرمائی خود تسلی خاطر این عزیزان باشید .

دفعات مشاهده: 519 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر