• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بازدید رئیس دانشگاه از پروژه احداث بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: 1398/11/18 |
بازدید رئیس دانشگاه از پروژه احداث بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهرستان قدس

رییس دانشگاه و هیئت همراه از بیمارستان درحال احداث و با پیشرفت بالغ بر ۹۰ درصد شهرستان قدس بازدید نمودند.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قدس؛  دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه به همراه دکتر عشرتی معاون بهداشت، دکتر توکلی معاون درمان، دکتر فتحی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر واثقی فرماندار شهرستان و دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس از پروژه در حال احداث بیمارستان عطر یاس شهرستان روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ۹۸ بازدید کردند.
شایان ذکر است پیش از این بازدید، جلسه هماهنگی به منظور تسریع در روند احداث، تجهیز و راه اندازی بیمارستان مذکور  در محل دفتر فرماندار شهرستان برگزار  شد.

دفعات مشاهده: 623 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر