شماره های تماس با ما 02186701-86702708

اطلاعیه ویژه برنامه لیله الرغائب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ |
اطلاعیه ویژه برنامه لیله الرغائب

دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران جهت شرکت دانشجویان این دانشکده و بهره بردن از فیوضات شب لیله الرغاب ثبت نام می کند.
به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری؛ علاقمندان برای ثبت نام بصورت حضوری به معاونت دانشجویی این دانشکده مراجعه نمایند.
 زمان ثبت نام: از روز چهارشنبه 16 الی دوشنبه 21 بهمن ماه 98
مکان برگزاری مراسم: قم - جمکران
هزینه ثبت نام: 20 هزار تومان
زمان برگزاری مراسم: پنجشنبه 8 اسفند ماه
ساعت رفت از دانشکده توانبخشی 9:30 صبح و ساعت برگشت 21:30 شب

"رجب"، ماه خداست؛ ماه پر برکتی است که اعمال بسیاری برای آن ذکر شده است. باید خود را در دریای زلالش بشوییم تا پاک شویم. پیامبر اکرم(ص) فرمود: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.
اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شرکت در میهمانی ماه مبارک رمضان می باشد. برای درک عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خدا آمرزنده و مهربان است.
اولین شب جمعه ماه رجب را لیله الرغائب نامند. در این شب ملائک بر زمین نزول می کنند. برای این شب عملی از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ذکر شده است که فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
روز پنج شنبه اول آن ماه  - در صورت امکان و بلا مانع بودن -  روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد ما بین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم می شود و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده رکعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذکر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائکه والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذکر "سبوح قدوس رب الملائکه والروح" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

دفعات مشاهده: 243 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر