شماره های تماس با ما 02186701-86702708

دکتر نادر توکلی: بیمار مبتلا به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران نداریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ |
بیمار مبتلا به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران نداریم
دکتر توکلی از آمادگی کامل این دانشگاه برای رسیدگی به موارد مشکوک در خصوص ابتلا به ویروس کرونا خبر داد؛ به گفته وی تاکنون هیچ مورد مثبتی از ابتلا ویروس کرونا در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران مشاهده نشده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه مرکز عملیات اضطراری دانشگاه (EOC) به عنوان مرکز هماهنگ کننده و نماینده رئیس دانشگاه بر تمامی فعالیت ها نظارت دارد، افزود: تمام بیمارستانها موظفند که فضای خاصی را برای رسیدگی به موارد مشکوک اختصاص دهند و روند جداگانه‌ای را برای رسیدگی به این بیماری تنفسی داشته باشند.
دکتر توکلی با بیان اینکه در حال حاضر آمادگی لازم برای ایزوله بیماران در بیمارستان یافت آباد فراهم است، گفت: علاوه بر بیمارستان یافت آباد، یک بیمارستان خصوصی هم برای ارجاع بیماران از اورژانس سایر مراکز درمانی در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به بزرگنمایی رسانه ها به ویژه در فضای مجازی در خصوص وضعیت ویروس کرونا در ایران، افزود: افرادی که گرفتار بیماری تنفسی یا همون کرونا هستند لزوما نیازی به بستری ندارند و خیلی از آنها با مراقبت در منزل و حفظ رعایت ایزولیشن و اینکه وسایل شخصی شان شستشو و میکروب زدایی شوند، بهبود پیدا می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران  با بیان اینکه در پیشگیری به دو نکته باید توجه داشت اول شستشوی دستها و دوم مراقبت فردی بیشتر، خاطر نشان کرد: خوشبختانه آنچه که مسلم است این بیماری مرگ و میر پایینی دارد و از طرفی درمان اختصاصی ندارد و بهتر است توجه بیشتری برای پیشگیری آن داشته باشیم.
دکتر توکلی با بیان اینکه استفاده از ماسک در تمام بخش های مراکز درمانی نیاز نیست، گفت:  فقط کارکنانی که در بخش هایی پر خطر بیمارستانها کار می کنند مانند  ICU ، اورژانس و بخش های مراقبت های ویژه و همچنین بخش بیماری های عفونی و ریوی باید از ماسک استفاده کنند.
خبر: گرامی

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر