شماره های تماس با ما 02186701-86702708

جلسه پیگیری پروژه های توسعه زیر ساختهای فناوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ |
جلسه پیگیری پروژه های توسعه زیر ساختهای فناوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران
جلسه پیگیری پروژه های توسعه زیر ساختهای فناوری در دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری: در این جلسه که مورخ 23 بهمن ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر متولیان معاون تحقیقات و فناوری، دکتر پورنیک مدیر توسعه و فناوری سلامت برگزار شد، از پیشرفت کنونی پروژه ها در خصوص اولویت بندی منابع، تامین هزینه ها و چگونگی پیشبرد این پروژه تصمیم گیری شد تا در اولین زمان و در بهترین شرایط ممکن پروژه ها عملیاتی گردد و دانشگاه از این موارد بهترین بهره را ببرد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: همکاران در کمترین زمان و اولین فرصت تلاش خواهند کرد این پروژه ها را طبق اولویت بندی انجام شده و با سرعت هرچه بیشتر به سر انجام رسانند .
دکتر متولیان معاون تحقیقات و فناوری اعلام کرد: در راستای انجام این پروژه ها تمام توان خود را در جهت پیشبرد و تسریع امور انجام خواهد داد.
دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع آمادگی و همکاری معاونت را در جهت پیشرفت پروژه ها و تامین منابع مالی و هزینه های لازم جهت و پیشبرد پروژه اعلام نمود و نهایتا کلیه اعضا حاضر در جلسه آمادگی و حمایت خود را برای انجام این پروژه در اسرع وقت بیان کردند.
عکس : گرامی

دفعات مشاهده: 450 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر