شماره های تماس با ما 02186701-86702708

برگزاری نمایشگاه محصولات بیولوژی مولکولی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ |
برگزاری نمایشگاه محصولات بیولوژی مولکولی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
به مناسبت دهه فجر، نمایشگاه محصولات بیولوژی مولکولی توسط واحد فناور دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی: به مناسبت گرامی داشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه محصولات بیولوژی مولکولی و سلولی به همت واحد فناور مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا شده است.
دکتر غلامرضا طاهری پاک؛ عضو هیئت علمی گروه بیوشیمی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت: به مناسبت گرامی داشت دهه فجر ، نمایشگاه و فروشگاه محصولات بیولوژی مولکولی و سلولی توسط شرکت آواژن ؛ واحد فناور مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در طبقه همکف دانشکده پزشکی دایر می باشد.
وی بیان کرد: با توجه به رونق تولید داخلی و مولفه ای اقتصاد مقاومتی ، این شرکت فناور با استفاده از دانش فنی ، اقدام به بومی سازی محصولات مورد نیاز اساتید و دانشجویان کرده است .
دکتر طاهری اظهار داشت: در این نمایشگاه حدود 130 محصول  بیولوژی مولکولی و 40 محصول سلولی ارائه می شود که هزینه های آن نسبت به خارج دانشگاه کمتر است .همچنین در این فروشگاه لوازم یکبار مصرف کشت سلولی با قیمت تعاونی عرضه می شود.
از علاقمندان جهت بازدید از این نمایشگاه و خرید محصولات مورد نیاز دعوت می شود.
مکان : دانشکده پزشکی - طبقه همکف، جنب دفتر بسیج
تاریخ: از21 بهمن 1398 لغایت اواخر اسفندماه

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 274 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر