• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح وحوادث ترافیکی ویژه جوانان در روستای ده حسن

| تاریخ ارسال: 1398/11/23 |
کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح وحوادث ترافیکی ویژه جوانان درخانه ورزش روستای ده حسن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به همت واحدجوانان نوجوانان ومدارس، هماهنگی  خانه بهداشت روستای ده حسن ومرکز  خدمات جامع سلامت آدران وهمچنین همکاری واحد اورژانس115 این شبکه، یک شنبه، 20بهمن 98،  کلاس آموزشی پیشگیری از سوانح وحوادث ترافیکی ویژه جوانان در خانه ورزش ده حسن برگزار شد.
در این کلاس آموزشی ابتدا زهره محمدی کارشناس واحدجوانان نوجوانان ومدارس شبکه بهداشت در مورد سوانح وحوادث ترافیکی نظیر: آمارتصافات ومرگ ومیر، هدف کلی برنامه آموزشی، آشنایی با علل حوادث رانندگی، آشنایی با دانستنی های مرتبط با رانندگی ایمن آموزش داد.
درادامه سلطانی؛  کارشناس  اورژانس115 شبکه بهداشت  به صورت عملی درمورد کمکهای اولیه ومراقبت پس ازتصادف، بررسی وضعیت مصدوم، نحوه احیاءبیمار، ممانعت ازتصادفی دیگر و غیره مطالبی را عنوان کرد.
. سلطانی ضمن تاکید بر رعایت بهداشت فردی،  درمورد بیماری کرونا ویروس و علائم اولیه نیز برای حاضرین صحبت کرد.
گفتنی است برنامه هایی نظیر: پذیرایی، مسابقه دارت، اهدای جوایز و توزیع  پمفلت های سوانح وحوادث ترافیکی نیز در این کلاس اجرا شد.

دفعات مشاهده: 528 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر