• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تشکیل ستاد بحران دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1398/12/4 |
تشکیل ستاد بحران دانشگاه ایران
با توجه به شیوع ویروس کرونا، ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور مدیریت صحیح ، ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران سوم اسفندماه با حضور اعضاء برگزار شد.
در ابتدا معاونین آموزشی ، بهداشتی و درمان گزارش اقدامات خود را بیان کردند.
سپس رئیس دانشگاه ایران عنوان کرد: باید تمهیدات لازم در نظر گرفته شود .
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: اطلاع رسانی به موقع وآموزش به مردم به منظور پیشگیری از ابتلا ، حائز اهمیت است لذا در این راستا باید کلیپ های آموزشی با رفرنس تهیه و در سایت دانشگاه بارگزاری شود.
ایشان بر طراحی برنامه آموزشی ویژه دانشجویان تاکید کرد و افزود: باید کلاس های آموزشی با موضوع کرونا ویروس برای دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی برگزار شود تا افراد علاوه بر دریافت آموزشهای خودمراقبتی ، آمادگی لازم جهت مقابله با شرایط بحران را کسب نمایند.
در ادامه جلسه در خصوص وضعیت خوابگاههای دانشجویی ،تقویت ایمنی و حفاظت از افراد  ، ارائه آموزش ویژه پرسنل بیمارستانی ، تامین و توزیع تجهیزات بهداشتی مورد نیاز، آمادگی مراکز تحت پوشش ، انجام تست کرونا ویروس
بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است  در این جلسه مقرر گردید کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان با محوریت کرونا ویروس از تاریخ 4 لغایت 7 اسفندماه برگزار گردد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 22012 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر