• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ربیعی، مدیرکمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا شد

| تاریخ ارسال: 1398/12/5 |
ربیعی، مدیرکمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا شد
وزیر بهداشت و رییس ستاد ملی مدیریت ملی بیماری کرونا، با توجه به ابلاغ رییس جمهور، مدیریت کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا را به دکتر علی ربیعی، سخنگوی دولت محول کرد.

به نقل از وبدا، متن این ابلاغ به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علی ربیعی
سخنگوی محترم دولت  و عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا

با عنایت به ابلاغ شماره 154489 مورخ 04/12/1398 رئیس جمهور محترم، بدین‌وسیله مدیریت کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا به جناب‌عالی محول می شود.
بدیهی است مدیریت جو روانی کشور و مقابله با شایعه پراکنی های مغرضانه و ایجاد ساز و کارهای مناسب جهت آگاهی جامعه از مهمترین مساعدت هایی است که ستاد و اینجانب می توانیم از آن بهره مند شویم.
جهت همراهی ، همکاران اینجانب در روابط عمومی و معاونت های ذیربط در خدمت جناب‌عالی خواهند بود.

دفعات مشاهده: 27750 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر