• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری سومین جلسه هم اندیشی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/12/5 |
سومین جلسه هم اندیشی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس، با حضور مدیر ومسئولان شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، سومین جلسه هم اندیشی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس  یک شنبه، چهارم اسفند98، با حضور مدیر، معاونان و مسئولان واحد های ستادی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
در این جلسه دکتر فخر السادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت رباط کریم، رعایت احتیاطات همه جانبه توسط ادارات بین بخشی را از موارد مهم در پیشگیری و کنترل بیماری دانسته،  بر افزایش آموزش و اطلاع رسانی برای مدیریت ترس اجتماعی تاکید کرد.
 در ادامه مهندس بنائیان، معاون بهداشت شبکه نیز همدلی و یکپارچگی بین واحدهای ستادی و انجام شرح وظایف و مصوبات کمیته های تشکیل شده را از اصول مهم جهت پیشگیری و کنترل بیماری برشمرد.
سپس دکتر وفادار، مسئول واحد بیماریهای واگیر و غیر واگیرشبکه بهداشت نیز با اشاره به  اهم مطالب جلسه روز گذشته  که درمعاونت بهداشتی دامشگاه برگزار شده بود تصریح کرد : درصد مرگ و میر این بیماری کم و درصد ابتلای آن بالاست و در حال حاضر در پیک دوم آنفلوآنزای تیپ B و همچنین آنفلوآنزای پرندگان قرار داریم بنابراین آموزش ها  برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای حاد تنفسی می بایست مدنظر قرار گیرد.
 گفتنی است درپایان جلسه برای کنترل این بیماری مواردی جهت اجرا مصوب شد.

دفعات مشاهده: 690 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر