• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تشکیل پنجمین ستاد بحران دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1398/12/6 |
تشکیل پنجمین ستاد بحران دانشگاه ایران
  پنجمین ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با محوریت مدیریت صحیح مقابله با ویروس کورونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پنجمین ستاد بحران دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده، معاونین و مدیران مورخ ۶ اسفند ۹۸ در سالن شورا تشکیل شد.
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل پیرامون بارگذاری مطالب آموزشی مقابله با ویروس کورونا در سایت دانشگاه ، تامین مواد و تجهیزات مورد نیاز، نظارت بر توزیع ماسک و مواد ضدعفونی در بیمارستانها، گندزدایی، راه اندازی کمپین ملی ، وضعیت انتقال بیماران مبتلا به مراکز معین،حمایت از مراکز منتخب ارائه خدمت، انجام آزمایشات تست کورونا و کیت حفاظت فردی بحث و تبادل نظر شد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به تمهیدات لازم جهت پیشگیری از ابتلا خانواده های بیماران بر تسریع امور جهت مدیریت وضعیت موجود تاکید کرد.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 7604 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر