• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تشکیل ستاد بحران دانشگاه ایران با محوریت ارائه آموزش های خودمراقبتی در مکان های پرتردد

| تاریخ ارسال: 1398/12/8 |
ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با محوریت ارائه اموزش های مقابله با ویروس کرونا در مکان های پرتردد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ستاد بحران دانشگاه ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده، معاونین و مدیران هفتم اسفند۹۸ در سالن شورا تشکیل شد.
رئیس دانشگاه بر همراهی و همدلی با مردم و ارائه آموزشهای بهداشتی مناسب جهت خودمراقبتی تاکید کرد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: با توجه به محدودیت های اعمال شده در سطح جامعه و تعطیلی مراکز آموزشی، کلیپهای بهداشتی خودمراقبتی با آرم دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق تلویزیون های شهری در مکان های عمومی مانند متروها، ترمینال و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ارائه شود.
وی اظهار کرد: با توجه به راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ جهت مشاوره در خصوص بیماری ویروسی کرونا می بایست از مراکز جامع سلامت کلینیک های خصوصی ،  مطب ها جهت معاینه و ویزیت مراجعه کنندگان استفاده کرد.
در این جلسه پیرو مصوبات قبلی، موارد قابل پیگیری از جمله استفاده بیشتر از مراکز معین جهت بستری بیماران، ارائه مطالب مناسب آموزشی در سایت دانشگاه، بحث مدل سازی بیماری ویروسی کرونا، حضور انترن ها در بیمارستان‌ها، نحوه سرو غذا در مراکز درمانی، مدیریت ارسال نتایج آزمایشات و روند بستری بیماران، استفاده از نیروهای طرحی ،آموزش نیروهای خدماتی بیمارستانها، تشکیل تیم علمی، انجام تست کرونا در محل تعیین شده معاونت بهداشت، هماهنگی با مرکز Eoc ،استفاده از ظرفیت گروههای آموزشی و واحد فناوری ، زمان برگزاری امتحانات ، خرید اقلام مورد نیاز بهداشتی توسط معاونت توسعه دانشگاه ،همکاری بین بخشی ، کیفیت تجهیزات بیمارستانهاو کشیک کارکنان دانشکده ها مطرح شد و اعضا حاضر در جلسه راهکارهای خود را جهت تسریع امور بیان کردند.

تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 46193 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر