• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بازدید رئیس دانشگاه ایران از بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: 1398/12/10 |
بازدید رئیس دانشگاه ایران از بیمارستان شهدای یافت آباد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه دهم اسفند 98 از بیمارستان  شهدای یافت آباد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه ایران روز شنبه دهم اسفند 98 از بخشهای بیمارستان یافت آباد بازدید و از نزدیک خدمات ارائه شده به بیماران مبتلا به ویروس کرونا را بررسی کرد.
سپس ایشان در جمع همکاران و پرسنل بیمارستان یافت آباد حضور یافت و از تلاش ها و فداکاری های مجموعه بیمارستان در شرایط کنونی قدردانی کرد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: با همکاری وزارت دفاع و سپاه تهران یک دستگاه سی تی اسکن پرتابل به صورت موقت در اختیار بیمارستان شهدای یافت آباد قرار گرفته است تا در کنار انجام آزمایشات و سایر اقدامات تشخیصی درمانی، بتوانیم به مردم منطقه خدمات عالی ارائه نماییم.
رئیس دانشگاه برای پرسنل بیمارستان آرزوی سلامتی و توفیق کرد و ابراز داشت: به امید خدا بساط ویروس کرونا برچیده می شود .
تهیه خبر : قراقیه
تنظیم: رهنورد

دفعات مشاهده: 373631 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر