• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

اضطراب و استرس سبب کاهش ایمنی بدن می شود

| تاریخ ارسال: 1398/12/10 |
اضطراب و استرس سبب کاهش ایمنی بدن می شود
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: استرس و اضطراب سبب کاهش سیستم ایمنی بدن می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر جعفر بوالهری؛ روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: هیجان و ترس از کرونا باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود.
دکتر بوالهری بیان کرد: لذا باید به روش‌ها و توصیه های افراطی که برخی متخصصین ارائه می نمایند توجه نکنید، این روش های سخت گیرانه برای مبتلایان به بیماری، همراهان آنها، پرستاران و کادر درمان بیمارستان ها می باشد نه برای افرادی که در محیط سالم و مکان های کم رفت و آمد حضور دارند.
 پس در نتیجه باید جامعه را سالم ببینیم و تعداد مبتلایان را کم تلقی کنیم و مراقب باشیم تا دچار استرس و اضطراب نشویم زیرا ترس ها ، دلشوره ها ، عصبانیت ها و خشم ها سبب کاهش سیستم ایمنی بدن می شود و نگرانی از شرایط موجود ، سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.
روانپزشک دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد:  ما باید سعی نماییم از اخبار منفی دور باشیم و از دیگران هم خواهش نماییم تا این اخبار را منتشر نکنند.
 همچنین با فعالیت‌های فیزیکی ورزشی و فعالیت های اعتقادی مذهبی که خودمان به آن معتقد هستیم نه آن مطالبی که از بیرون به ما دیکته می شود کمک نماییم تا وضعیت روحی و روانی خود را بهبود بخشیم ، سیستم ایمنی بدن تقویت و امید به زندگی افزایش یابد .
دکتر بوالهری اظهار کرد:  گروهی از بیماران که دچار استرس ، افسردگی و وسواس هستند باید توجه داشته باشند تا نگرانی‌های خود را مطرح نکنند و با پزشک خود به صورت مجازی در ارتباط باشند تا در صورت نیاز از مشاوره و داروهای تجویزی استفاده نمایند در غیر این صورت صدمه می بینند.
 وی افزود : تکنیک های آرام سازی، مدیتیشن و یوگا کمک می نمایند تا فشارهای روانی کمتر شود .
ایشان با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر در ویروس کرونا کمتر از بیماری های قلبی، آنفولانزا ، تصادف و ... است، تصریح کرد: این این نگرانی ناشی از خبر رسانی منفی به افراد، اشکال در رسانه های گروهی و نحوه بیان برخی متخصصین است لذا باید با حفظ خونسردی خود را در گرداب ناامیدی نیندازیم ومراقب سلامت روان خود باشیم.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 420503 بار   |   دفعات چاپ: 161 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر