• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد راه اندازی سامانه اطلاع رسانی مقابله با کرونا

| تاریخ ارسال: 1398/12/11 |
راه اندازی سامانه اطلاع رسانی مقابله با کرونا
سامانه اطلاع رسانی مقابله با کرونا به منظور آگاهی بخشی بیشتر جامعه در خصوص نحوه برخورد با کروناویروس شروع به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگروه آموزش و پژوهش پدافند غیر عامل و گروه سلامت در بلایا و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری سایر گروه های آموزشی دانشگاه، سامانه اطلاع رسانی مقابله با کرونا به آدرس   https://disaster.iums.ac.ir را راه اندازی کردند.
آموزش های عمومی و تخصصی، دستورالمعمل ها و بخشنامه ها، مقاله ها و شواهد علمی و همچنین اخبار داخلی مربوط به وضعیت کرونا در ایران بخش های مختلف این سامانه را تشکیل می دهند.
آشنایی با ویروس کرونا، شناخت ساختار خانواده کرونا ویروس، مدیریت اضطراب و نگرانی های مربوط به ویروس کرونا، خود مراقبتی در برابر ویروس کرونا، پروتکل تشخیص و درمان بیماران مشکوک به کرونا، تغذیه در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، موارد قانونی در خصوص بیماران کرونا، پیام‌های آموزشی در بحران‌ها و بلایا با تمرکز بر ویروس کرونا، لوازم حفاظت فردی در ویروس کرونا، ارتباط خطر در خصوص بیماری کرونا، دستورالعمل پاسخ بیمارستانها به بحران کرونا از جمله عناوین منتشر شده در سامانه هستند که در قالب متن و همچنین فیلم بارگذاری شده اند.

دفعات مشاهده: 178362 بار   |   دفعات چاپ: 171 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر