• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

آماده باش کامل بیمارستان فیروزگر تا خروج کرونا از کشور

| تاریخ ارسال: 1398/12/12 |
آماده باش کامل بیمارستان فیروزگر تا خروج کرونا از کشور
   رییس بیمارستان فیروزگر از اختصاص یک ساختمان 200 تخته برای بستری بیماران مشکوک به کرونا خبر داد و اظهار کرد: اگر لازم شود، بیمارستان فیروزگر این آمادگی را دارد تا تمام ظرفیت خود را با 560 تخت، برای درمان بیماران کرونایی در نظر بگیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرهاد زمانی؛ رییس بیمارستان فیروزگر گفت: با شیوع ویروس کرونا ساختمان شماره 2 بیمارستان فیروزگر که دارای ورودی و آسانسورهای مجزا است برای بیماران مشکوک به کرونا در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه حداکثر تلاش خود را می کنیم تا بیماری به دیگران منتقل نشود،  افزود: در این ساختمان هفت طبقه، امکان بستری 200 بیمار وجود دارد اما تاکنون با بستری حدود 60 نفر فقط دو طبقه آن استفاده شده است.
وی گفت: بخش آی سی یو با 8 تخت نیز برای افرادی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند، در همین ساختمان در اختیار بیماران مبتلا به کرونا است.
دکتر زمانی با اشاره به فعالیت 60 پزشک متخصص و فوق تخصص در رسیدگی به بیماران، افزود: این پزشکان شامل متخصصان عفونی، فوق تخصص ریه، متخصصیان بیهوشی و رادیولوژی و گروه پزشکان اورژانس هستند و در روزهای آینده تمام متخصصان داخلی بیمارستان هم که اکثرا جوان هستند و توان و انگیزه بیشتری دارند، درگیر رسیدگی به بیماران مشکوک به کرونا می شوند.
وی با بیان اینکه اکنون مراجعه افراد با علائم مشکوک به 90 نفر در روز رسیده، افزود: اکثر مراجعه کننده ها نیاز به بستری ندارند و با دریافت توصیه های بهداشتی و درمانی ترخیص می شوند تا در منزل استراحت کنند.
وی گفت: روزانه حداقل 10 نفر از این بیماران را مجبور هستیم، بستری کنیم و خوشبختانه تقریبا هین تعداد هم ترخیص می شوند.
وی خاطر نشان کرد: همکاران انترن در بیمارستان وضعیت همه بیمارانی را که از اورژانس و یا از بخش ترخیص می شوند و حتی خانواده آنها را تا 14 روز پیگیری می کنند و سوال هایشان را پاسخ می دهند و اگر بیماری حالش بد شود، به بیمارستان منتقل می شود.
رییس بیمارستان فیروز با اشاره به شیوع سریع ویروس کرونا در کشور، گفت: این یک واقعیت است در هر صورت این بیماری شایع شده و وظیفه ما این است که نگرانی مردم را کم کنیم؛ ابتلا به کرونا، بیماری خیلی خطرناکی نیست ولی شیوع و انتشار قوی و دوام آن در محیط بسیار بالا است.
وی با اشاره به دوره نهفتگی نسبتا طولانی ویروس کرونا، افزود: در این شرایط وظیفه همه ما این است با رعایت توصیه های بهداشتی از انتشار کرونا جلوگیری کنیم تا دوره خود را طی کند و زودتر از کشور ما خارج شود.
دکتر زمانی بیان اینکه با افزایش آگاهی مردم و رعایت بهداشت می توانیم زودتر از این جریان عبور کنیم، افزود: خوشبختانه تیم پزشکی مملکت ما بسیار قوی، منسجم و با انگیزه در کنار مردم تا آخرین لحظه هستند.
وی در پایان یادآور شد: اگر لازم شود، بیمارستان فیروزگر این آمادگی را دارد تا تمام ظرفیت خود را اعم تمامی کادر پزشکی و پرستاری و همچنین فضای فیزیکی با 560 تخت را برای بیماران مشکوک به کرونا در نظر بگیرد که البته امیدوارم این اتفاق نیفتد.

دفعات مشاهده: 51141 بار   |   دفعات چاپ: 86 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر