• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

هفتمین جلسه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1398/12/12 |
هفتمین جلسه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران
هفتمین جلسه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران  با موضوع مدیریت بیماری کرونا ویروس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هفتمین جلسه ستاد بحران با موضوع مدیریت بیماری کرونا ویروس درمناطق تحت پوشش دانشگاه روز یکشنبه مورخ 11 اسفند 98  در سالن شورا ستاد مرکزی تشکیل شد.
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل مقرر گردید ارائه خدمات درمانی بیماران در تمام مراکز درمانی صورت پذیرد و واحد دندانپزشکی بیمارستان فیروزآبادی به صورت شبانه روزی فعال شود.
همچنین مدیای اطلاع رسانی و پیام های آموزشی کرونا ویروس توسط مدیریت روابط عمومی تهیه شود و به تمام مراکز درمانی از طریق معاونت درمان ابلاغ شود.
در ادامه مصوب شد تا برفرآیند توزیع و ارائه درخواست روزانه انواع ماسک ومحلولهای شستشو جهت کارکنان شاغل در مراکز درمانی  وجهت دانشجویان در مراکز آموزشی مدیریت و نظارت شود.
سپس در خصوص تدوین شیوه نامه نحوه پرداخت تشویقی به دستیاران رشته های مختلف ، ایجاد دسترسی به سامانه mcmc جهت معاونت بهداشت ، تامین و تجهیز بیمارستان هاجر ، تعیین تعرفه PCR  جهت بیماران سرپایی و بستری (با دفترچه و آزاد )، پیگیری غیبت های غیرمجاز اینترن ها در بخش های مرتبط ، نظارت و بازرسی بر  نحوه عملکرد کارکنان و پزشکان (دستیار ان و اینترن ها) درمراکز تابعه بررسی عملکرد و وضعیت بهورزان ، خانه های بهداشت و شبکه های تابعه  وبررسی پروتکل های جدیدی (مشاوره و...)  بحث و تبادل نظر شد.
تنظیم خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 60675 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر