• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هم اندیشی با موضوع مدیریت بیماری کرونا ویروس در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/12/14 |
جلسه هم اندیشی مدیریت بیماری کرونا با حضور مدیر و مسئولان شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی مدیریت بیماری کرونا چهارشنبه 14اسفند98 با حضور دکتر امامی، مدیر شبکه بهداشت و مسئولان واحدهای ستادی،در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر امامی از زحمات دلسوزانه تمامی همکاران حوزه سلامت در آموزش، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس تشکر و بر پیگیری وظایف محوله توسط واحدهای مختلف  تاکید کرد.
در ادامه مهندس بنائیان معاون بهداشت شبکه بهداشت آخرین دستورالعملهای مرتبط با بیماری کرونا ویروس را به واحدهای مختلف ابلاغ نمود .
 توضیح اینکه: دراین جلسه پس از بحث و تبادل نظر مواردی نیز جهت اجرا به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 704 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر