• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

اختصاص فضای ایزوله در بیمارستان لولاگر جهت تریاژ بیماران تنفسی

| تاریخ ارسال: 1398/12/15 |
اختصاص فضای ایزوله در بیمارستان لولاگر جهت تریاژ بیماران تنفسی
رئیس بیمارستان لولاگر از اختصاص فضای ایزوله جهت تریاژ بیماران تنفسی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر قادی پاشا ؛ رئیس بیمارستان لولاگر عنوان داشت:  از شروع بحران شیوع ویروس کرونا ما  اقدام به جداسازی تریاژ بیماران تنفسی در فضای خارج از محوطه بیمارستان کردیم.
دکتر قادی پاشا به عنوان داشت: مراجعینی هم در این زمینه داشتیم که  نتایج آزمایش چند مورد آنها مثبت و وضعیتشان  وخیم بود، چند نفر اعزام شدند و برخی هم با توجه به پر شدن فضای بیمارستان های مقصد در بیمارستان لولاگر پذیرش شدند.
وی افزود :ما در بیمارستان لولاگر ۱۶ تخت برای این قسمت اختصاص دادیم که دارای شرایط ایزوله و تهویه مناسب است و تمامی امکانات و تجهیزات لازم را برای این بخش منتقل کردیم.
 دکتر قادی پاشا ظهار کرد: بر اساس آیین نامه ارسالی از معاونت درمان ،تمامی بیمارستان ها باید در این شرایط پشتیبانی نمایند، ما هم در بیمارستان جنرال لولاگر و با حضور دو متخصص عفونی به عنوان خط دوم بیمارستان یافت آباد اعلام همکاری کردیم و اگر شرایط وسیعتر  شود ،ما آمادگی ارائه خدمات هم داریم .
رئیس بیمارستان لولاگر با اشاره به تلاش و فداکاری همکاران خاطر نشان کرد: متاسفانه چند تن از همکاران ما حین خدمت به بیماران کرونایی،خود مبتلا شدند.
وی در پایان ابراز داشت : تمام تلاش خود را برای کنترل و مقابله با این بیماری به کار خواهیم گرفت هر چند که این مسئله بدون عارضه نخواهد بود.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 105834 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر