• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تقدیر از مصادیق بارز احسان و نیکوکاری در سنگر مبارزه با ویروس کرونا

| تاریخ ارسال: 1398/12/15 |
تقدیر از مصادیق بارز احسان و نیکوکاری در سنگر مبارزه با ویروس کرونا
مراسم تقدیر از  مجاهدان و نیکوکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران در سنگر مبارزه با ویروس کرونا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با سالروز احسان و نیکوکاری ، مراسم تقدیر از مجاهدان سنگر مبارزه با بیماری ویروسی کرونا با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، معاونین، جمعی از مدیران و روسای مراکز آموزشی درمانی و شبکه های بهداشت درمان چهاردهم اسفند ۹۸ در سالن VIP مرکز همایش های رازی برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامی داشت روز احسان و نیکوکاری از تلاش و زحمات همکاران حوزه بهداشت ، درمان و غذا و دارو تشکر کرد و عنوان داشت : امید است با مشارکت مردم و همکاری بین بخشی بتوانیم این شرایط را  به درستی مدیریت نماییم.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد : با توجه به تراکم جمعیت در شهر تهران ،مدیریت شرایط بحران سخت ولی شدنی است.
وی افزود: نکته قابل توجه این است که باید تمام سعی خود را نماییم تا روحیه همکاران نظام سلامت در این شرایط حفظ و نظام تریاژ در منازل مردم سازماندهی شود.
ایشان با اشاره به ارائه خدمات سامانه های ایجاد شده از جمله ۴۰۳۰ در راستای کنترل ترس و اضطراب مردم بر سطح بندی خدمات تأکید کرد.
دکتر کوهپایه زاده برای همه همکاران ، مردم کشور و سراسر دنیا آرزوی تندرستی و نشاط کرد و ابراز داشت : ارائه خدمات نظام سلامت در این شرایط وسیعتر شده و ما در این برنامه به صورت نمادین از جمع زحمتکشان و فداکاران مراکز  درمانی و شبکه های بهداشت قدردانی می نماییم.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمود عیسوی به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: تاریخ بشر مشابه این شرایط شیوع ویروس کرونا را بسیار داشته البته این موضوع در تاریخ معاصر  منحصر به فرد است و ابعاد پیچیده ای دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خاطر نشان کرد: فرهنگ قرآنی ؛ فرهنگ مقاومت است، افرادی که تحمل و صبر دارند و  تلاش می کنند تا این شرایط را مدیریت نمایند ،موفق می شوند.
ایشان تصریح کرد: باید سطح خود را در شرایط بحران ارتقاء دهیم و اگر مردم در این آزمون الهی سربلند شوند به سرمایه ملی افزوده می شود.
دکتر عیسوی از زحمات همکاران نظام سلامت قدردانی کرد و  افزود: نقش انسان در سنت خداوند اثر گذار است و نکته مهم آن است که هر فرد حد فاصل تولد تا مرگ را به درستی مدیریت نماید.
در پایان مراسم  از مدیران و روسای مراکز درمانی و شبکه بهداشت به نمایندگی تمامی مجاهدان و نیکوکاران سنگر مبارزه با ویروس کرونا تقدیر شد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 1490 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر