• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ارائه آموزش های خود مراقبتی مقابله با ویروس کرونا به همت بهورزان خانه بهداشت محمود آباد خلج

| تاریخ ارسال: 1398/12/15 |
به همت بهورزان خانه بهداشت محمود آباد خلج ، آموزشهای خودمراقبتی جهت مقابله با ویروس کرونا ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایران : حسین زیبایی یکی از بهورزان خانه بهداشت محمود آباد خلج تحت پوشش شبکه شهریار در این خصوص عنوان داشت : در راستای مقابله با بیماری ویروسی کرونا و با توجه به امکانات موجود در خانه های بهداشت سعی کردیم آموزشهای خودمراقبتی جهت مراجعین و یا حین بازدیدها در سطح منطقه ارائه و حتی المقدور از آموزش تجمعی پرهیز نماییم.
وی گفت: با همکاری شهرداری بنرها و پوسترهای آموزشی در سطح منطقه ارائه شده است .
بهورز خانه بهداشت محمد آباد خلج بیان کرد: هدف ما بیشترارائه آموزش چهره به چهره برای مراجعه کنندگان بویژه خانم های باردار ، سالمندان می باشد.همچنین از طریق ارزیابی اولیه و بیان پرسش از مراجعین ، وضعیت افراد را بررسی می نماییم.
حسین زیبایی اعلام کرد: خدا را شکر تا حالا مورد مشکوک و تایید شده در خصوص ابتلا به ویروس کرونا نداشته‌ایم .
وی اظهار کرد:  کمبود وسایل بهداشتی و ضدعفونی در خانه بهداشت علاوه بر نارضایتی مردم سبب افزایش بار مراجعات به خانه‌های بهداشت شده است.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 114890 بار   |   دفعات چاپ: 121 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر