• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تقدیر رییس دانشگاه به مناسبت روز احسان و نیکوکاری از همه همکاران و دست اندرکاران مبارزه با ویروس کرونا

| تاریخ ارسال: 1398/12/17 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی پیامی به مناسبت روز احسان و نیکوکاری از ایثارگریها و فداکاریهای دلسوزانه پزشکان، پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران، پیراپزشکان، همکاران سخت کوش خدمات و کلیه مسئولین و تلاشگران مبارزه در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی با ویروس کرونا تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن تقدیرنامه به شرح زیر است:
بنی آدم اعضای یک پیکرند              که در افرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار         دگر عضوها را نماند قرار

همکاران ارجمند و گرانقدر بیمارستان/ شبکه بهداشت و درمان

بار دیگر مردم شریف ایران اسلامی نظاره گر تلاشهای ایثارگرانه و از خودگذشتگی پزشکان، پرستاران، کمک بهیاران،بهورزانٍ، همکاران خدمات سلامت در شبکه های بهداشتی و درمانی، مسئولین، مدیران، روسای بیمارستانها که در این شرایط دشوار، سختی ها و خطرات را به جان خریده و با از خودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا آمده اند می باشند. این از خودگذشتگی و جانفشانی جلوه ای ناب و بی نظیر از احسان و نیکوکاری را در این ایام رقم زده است.
درودی خالصانه و ارادتی خاضعانه به محضر شما که مظهر مهر هستید و از تبار باران، فروغ مهرتان روشنی بخش حریم مهرورزی و ریزش ابر کرامتتان رویش زندگی است.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران از همه شما عزیزان تقدیر و تشکر نموده و اطمینان دارم که ملت شریف ایران، بیماران و خانواده های ایشان قدردان زحمات و تلاشهای ایثارگرانه شما  بوده و پاداش الهی نیز قطعا شامل حال شما خواهد شد.
این لوح تقدیر را به مناسبت روز احسان و نیکوکاری و به شکرانه ی سخاوت و مناعت طبع شما خوبان و تلاشهای دلسوزانه و بی وقفه در مبارزه با ویروس کرونا که در این شرایط دشوار وجود گرانقدر خویش را به خطر انداخته و ایثارگرانه در این عرصه خدمت می نمایید، به  محضر ارزشمندتان تقدیم می نماییم.
از خداوند متعال برای شما خادمان واقعی ملت و سرمایه های بی نظیر و عظیم کشور ، عزت، عافیت، سربلندی و عاقبت بخیری مسئلت می نمایم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
 رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 24858 بار   |   دفعات چاپ: 1965 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر