• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

راهنمای خودمراقبتی و بهبود ایمنی در مقابل ویروس کرونا براساس آموزه های طب ایرانی منتشر شد

| تاریخ ارسال: 1398/12/21 |

دکتر حسین رضائی زاده، رئیس دانشکده طب ایرانی، نگارش دستورالعملی علمی و مورد تأیید وزارت بهداشت در مبارزه با ویروس کورونا برای افزایش تاب آوری زیستی و روانی عموم مردم، با توجه به بحران ایجادشده در جامعه توسط مدعیان دروغین طب سنتی را ضروری دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نخستین ویراسته از راهنمای خودمراقبتی و بهبود ایمنی در برابر ویروس کورونا، براساس اصول بهداشتی و پزشکی رایج و آموزه های طب ایرانی، توسط دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و با همکاری بنیاد ملی طب ایرانی و انجمن علمی طب سنتی ایران تهیه و تنظیم شده است که مبنای آن شواهد پزشکی، منابع طب ایرانی و طب نوین، تجربه های بالینی و گزارش های منتشرشده است.
جهت دریافت فایل بر روی تصویر کلیک نمائید .

دفعات مشاهده: 226883 بار   |   دفعات چاپ: 364 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر