جمع آوری کمک های نقدی خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مقابله به کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۶ |
جمع آوری کمک های نقدی خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مقابله به کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در اطلاعیه‌ای خواستار کمکهای نقدی مردم برای تامین نیازهای دارویی در راستای مقابله با ویروس کرونا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این اطلاعیه شماره حساب دانشگاه علوم پزشکی ایران برای واریز کمک‌های نقدی جهت تامین دارو، درمان و تجهیزات پزشکی بیماری کرونا به مردم اعلام شده است.
در ادامه این اطلاعیه آمده است شما مردم انسان دوست می‌توانید کمک‌های نقدی خیرخواهانه خود را در این راستا به
شماره حساب بانک ملت 4814023457
شبای حساب IR980120000000004814023457
شناسه 1331 واریز کنید.
امید است با همکاری و همراهی ملت شریف ایران بر این ویروس پیروز شویم.

دفعات مشاهده: 7122 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر