پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سال نو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۸ |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سال نو
  دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
یا مقلب القلوب و الابصار ..... سال گذشته با همه ی فراز و فرودهایش به تاریخ پیوسته  است!...‌ سالی که گذشت فراز و فرود فراوان داشت و  در انتهای آن تهدید سلامت جهانی که در این عرصه مدافعان سلامت و فرشتگان سفید پوش به حمایت از سلامت جامعه و رساندن توان به بیماران مبتلا پرداختند لذا نباید خسته و دلگیر بود! که باید گذاشت و گذشت.... اما به هوش باشیم که بهار با شکوفه هایش به لب بام شهر رسیده است، بیایید پنجره های دل را بگشائیم و اجازه دهیم قلب هایمان از نسیم پاکی، پیام دوستی، لطافت روح و زیبایی های خداوندی طبیعت پر شود‌‌...  به فال نیک بگیریم و آرزو کنیم که سال جدید برای جهانیان و بخصوص مردم شریف ایران  پر از برکت و سرور و تنعم باشد....
اینجانب بعنوان قطره ای از دریای خروشان تلاشگران و خدمتگزاران حوزه سلامت کشور، ضمن تبریک و تهنیت فرا رسیدن نوروز فرخنده سال ۱۳۹۹، به همه همکاران ارجمند، زحمات، تلاش و کوشش بی بدیل همگی همکاران خود در عرصه سلامت خصوصا اساتید ، پزشکان ، پرستاران ، تمامی کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران  در سرایش سرود سلامت آنهم به بهترین وجه ممکن، قدر نهاده و رجای واثق دارم ایزد منان سال جدید را نقطه عطفی در عرصه سلامت ایران و ایرانیان قرار دهد. انصافا تلاش و ایثارگری سربازان خط مقدم جبهه سلامت و اساتید قابل تقدیر است و خداوند متعال به همه این عزیزان جزای خیر عطا نموده و همکاران مان که در این عرصه جان باختند شهدای سلامت محسوب می شوند و یادشان جاوید خواهد بود.
امیدوارم سال ۱۳۹۹ سال استمرار حرکت دانشگاه در مسیر دانشگاه نسل سوم و گشودن پنجره های جدید در فعالیتهای نوآورانه و کارآفرین بوده و با آغاز سال جدید و با  همدلی همکاران بتوانیم اقدامات موثری در ارتقا سلامت داشته باشیم.

دفعات مشاهده: 1631 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر