دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 1

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1399/1/1 |
یشاپیش فرا رسیدن سال جدید و عید نوروز را به همشهریان عزیز و خانواده بزرگ نظام سلامت در سراسر کشور که در روزهای سخت کرونایی در خط مقدم مبارزه با این بیماری شبانه روزی مشغول خدمت هستند تبریک عرض می‌نمایم و سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای یکایک شما عزیزان آرزومندم.

کرونا مهم‌ترین چالش سلامت در یک قرن اخیر است. خطر ابتلا به کرونا ویروس همه ما، اعضای خانواده‌ها، دوستان و اقوام ما را به طور جدی تهدید می کند، چرا که هر روز شاهد روند رو به رشد مبتلایان به کرونا ویروس و افزایش آمار فوتی‌های این بیماری در کشور هستیم و بدون تردید گذر از این وضعیت و مهار این بیمار نیازمند توجه جدی همگان است.

باید تاکید کنم که کنترل کرونا ویروس جدید بستگی به رفتار تک تک ما و شما دارد و هر یک نفری که این مساله را جدی نگیرد می‌تواند عاملی برای انتقال ویروس و ابتلای سایر افراد باشد.

رعایت مسائل بهداشتی جزء ضروریات است لذا لازم می‌دانم توصیه به رفتارهای بهداشتی از جمله شست وشوی مکرر دست‌ها، حفظ فاصله بین حداقل یک تا دو متر از سایر افراد، عدم دست دادن و روبوسی، اجتناب از تماس دست‌ها با چشم، بینی و دهان خود و...  را تکرار کنم.

تجمع افراد یکی از عوامل سهولت انتقال ویروس است، بنابراین هرگز کاری که موجب تجمع عده‌ای می‌شود را انجام ندهیم و خود را نیز از جمع دور کنیم، از ترددهای غیر ضروری به طور جدی پرهیز شود، رفت و آمد در داخل شهر و رفتن به فروشگاه‌ها و بازارها را به حداقل برسانید.

باید تفاوت نوروز امسال با سال‌های گذشته را پذیرفت، بنابراین مسافرت نوروزی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و به هیچ وجه به دید و بازدید حضوری در عید فکر نکنید.

مواظبت از سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه ای که بیش از دیگران مستعد ابتلا به کرونا ویروس هستند را جدی بگیرید و ارتباط با آنان را کمتر کنید.

خانه امن ترین مکان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس است، پس از همه شما مردم شریف شهرستان بهارستان خواهش می‌کنیم خود و خانواده را در خانه قرنطینه کنید، تا با قطع زنجیره ابتلاء به این بیماری بتوانیم هرچه زودتر کرونا را شکست بدهیم.

باری دیگر فرا رسیدن نوروز 99 را پیشاپیش تبریک عرض می کنم و از فرماندار محترم شهرستان ،ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضای محترم شورای تامین ، شهرداران ، دهیاران و همکاران در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، مراکز خدمات جامع سلامت،  بیمارستان امام حسین (ع) و شاغلان در حرف پزشکی، پرستاری و‌مامایی و ... در بخش خصوصی که صادقانه، خالصانه و بی ادعا به صورت شبانه روزی مشغول به خدمت هستند تشکر می نمایم.
به لطف الهی در آینده‌ای نزدیک، این روزهای سخت با همدلی و همراهی همگان به پایان می‌رسد.

دفعات مشاهده: 824 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر