در نخستین ساعات سال نو صورت گرفت؛ بازدید‌ معاون پرستاری وزارت بهداشت از بیمارستان حضرت رسول و تجلیل از پرستاران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱ |
بازدید‌ معاون پرستاری وزارت بهداشت از بیمارستان حضرت رسول و تجلیل از پرستاران  معاون پرستاری وزارت بهداشت در نخستین ساعات سال نو از بخش بستری بیماران ڪرونایی بیمارستان حضرت رسول بازدید ڪرد.
به نقل از وبدا،  دڪتر مریم حضرتی صبح امروز و در ساعات اولیه سال نو با حضور در بیمارستان حضرت رسول از بخش بستری بیماران ڪرونایی بازدید و در جریان روند خدمات دهی به بیماران قرار گرفت.

دڪتر حضرتی از تریاژ بیماران تنفسی، اورژانس و icu بیماران ڪرونایی دیدن کرد و ضمن تبریڪ سال نو به پرستاران، ڪادر درمانی و بیماران، از خدمات پرستاران قدرانی و برای بیماران آرزوی شفای عاجل ڪرد.

وی در جریان این بازدید خطاب به پرستاران، گفت: خدمات و ایثارگری های پرستاران برای همه ملت ایران مشهود است و آنان قدردان زحمات و خدمات شما هستند.

حضرتی افزود: حماسه سازی های تڪ تڪ پرستاران در تاریخ این ڪشور بزرگ ثبت و ضبط خواهد شد و آیندگان از شما به عنوان قهرمان یاد خواهند ڪرد.

در این بازدید دکتر لیلا عظیمی،  سرپرست دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه های انسانی و دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، دکتر حضرتی را همراهی کردند.

دفعات مشاهده: 1548 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر