• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه شهرستانی ستاد مبارزه با کرونا در فرمانداری رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/1/10 |
جلسه شهرستانی ستاد مبارزه با کرونا در فرمانداری شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، جلسه شهرستانی ستاد مبارزه با کرونا، شنبه، 9 فروردین 99 با حضور سرپرست فرمانداری ، مدیر شبکه بهداشت و نماینده خیرین شهرستان در دفتر فر مانداری برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر فخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، وضعیت بیماری کرونا ویروس در شهرستان را تشریح و تصریح کرد: با توجه به فراهم بودن امکانات و تجهیزات پزشکی در سطح شهرستان، تلاش های شبانه روزی کادر درمانی و مسئولان، و همراهی و همدلی خیرین و در منزل ماندن شهروندان، اکنون از حیث ویروس کرونا در شرایط کنترل شده ای قرار داریم.
در ادامه مهندس سالکی؛ سرپرست فرمانداری  شهرستان رباط کریم با اشاره به حضور بیش از پیش مجمع خیرین سلامت برای خرید تجهیزات بهداشتی و پزشکی، افزود: با توجه به اجر معنوی خدمت رسانی این بزرگواران و این مهم  که هر دستگاهی یا تجهیزات پزشکی که از سوی خیرین سلامت برای بیمارستان های دولتی تهیه و هدیه شود، مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی می شود ، از همه خیرین  و نیکوکاران خواهانیم هم چنان در کنار ما تا قطع زنجیره کرونا ویروس باشند و به این فعالیت خداپسندانه بیش ترهمت گمارند.
وی در ادامه با عرض خدا قوت به همه کادر درمانی از شهروندان خواست هم چنان در منزل بمانند تا هر چه سریع تر از شر این ویروس منحوس رها شویم و در ادامه افزود: به دلیل شرایط سخت روند درمان، دوره نقاهت بیماری و اتاق های ایزوله، زیبنده است مردم با در خانه ماندن، زمان گذر از بحران کرونا را تسریع کنند تا بتوانیم هر چه سریع تر شاهد قطع زنجیره کرونا باشیم.
علاوه بر طرح فاصله گذاری اجتماعی، طرح غربالگری نیز طبق دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم چنان با شدت و دقت در حال اجرا است.

دفعات مشاهده: 960 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر