پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت شهادت کامران بیات شهید مدافع سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۱ |
پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت شهادت کامران بیات شهید مدافع سلامت دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شهادت کامران بیات شهید مدافع سلامت دانشگاه و تکنسین حرفه‌ای اتاق عمل بیمارستان فیروزآبادی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
خبر شهادت  نخستین شهید سلامت دانشگاه ایران همکار فرهیخته و متعهد، شهید ایثارگر، کامران بیات تکنسین حرفه‌ای اتاق عمل بیمارستان فیروزآبادی که در حال جهاد و کمک به بیماران بود که در تاریخ ۵ فروردین به علت بیماری کرونا در بیمارستان بستری و پس از چهار روز درگیری با این بیماری در ۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ به درجه رفیع شهادت نایل گشت، موجب تاسف و تاثر جامعه پزشکی شد.
 اینجانب ضمن ابراز صمیمانه‌ترین همدردی‌ها، این ضایعه غم انگیز را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانواده و وابستگان آن شهید عزیز  تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.

دفعات مشاهده: 5755 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر