سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: آخرین آمار مربوط به کرونا؛ شناسایی 3111 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۲ |
آخرین آمار مربوط به کرونا؛ شناسایی 3111 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از ظهر دیروز تا امروز 12 فروردین1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 3111 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به 44606 مورد رسید.
به نقل از وبدا، دکتر کیانوش جهانپور با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه تا کنون 14656 نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد.

وی گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 141 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری در کشور به 2898 نفر رسید.

به گفته دکتر جهانپور تعداد 3703 نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: مشارکت در طرح غربالگری کرونا در کشور از مرز 65 میلیون نفر گذشت و توصیه وزارت بهداشت به مردم، مشارکت در خوداظهاری از طریق سامانه salamat.gov.ir است.

دفعات مشاهده: 3218 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر