سخنگوی وزارت بهداشت اعلام‌ کرد: بهبودی و ترخیص 15473 نفر از بیماران مبتلا به کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۳ |
بهبودی و ترخیص 15473 نفر از بیماران مبتلا به کرونا
 سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از ظهر دیروز تا امروز 13 فروردین1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2987 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به 47593 مورد رسید.

به نقل از وبدا، دکتر کیانوش جهانپور ضمن اعلام این خبر گفت: خوشبختانه تا کنون 15473 نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد.

وی گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 138 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشتگان بر اثر این بیماری در کشور به 3036 نفر رسید.

دکتر جهانپور در عین حال افزود: 3871 نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان این‌که مشارکت در طرح غربالگری کرونا در کشور از مرز 67 میلیون نفر گذشت، گقت: توصیه وزارت بهداشت به مردم، مشارکت در خوداظهاری از طریق سامانه salamat.gov.ir است.

دفعات مشاهده: 916 بار   |   دفعات چاپ: 59 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر