بازدید معاون درمان و مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت از بیمارستان فیروزگر

| تاریخ ارسال: 1399/1/13 |
معاون درمان و مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت از بیمارستان فیروزگر در سیزدهمین روز فروردین ماه از بیمارستان فیروزگر بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جان بابایی معاون درمان و دکتر طالبیان مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ایران از بخشهای اورژانس، ویژه و بستری کرونا بازدید نمودند.
این بازدید با هدف رضایتمندی بیماران کارکنان و بررسی مسایل بیمارستان انجام گرفت‌.

دفعات مشاهده: 2434 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر