• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/1/13 |
دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در سیزدهمین روز از بهار طبیعت از ستاد شبکه بهداشت رباط کریم بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در سیزدهمین روز از بهار طبیعت سال 99 از واحد های  ستادی شبکه بهداشت بازدید کرد.
در این بازدید دکتر عشرتی از نزدیک نحوه غربالگری وضعیت ابتلای شهروندان به بیماری کرونا و ارجاع موارد مشکوک به مراکز منتخب شهرستان رباط کریم را بررسی  نمود.
در ادامه مهندس بنائیان، رئیس مرکز بهداشت رباط کریم ضمن تشریح و ارائه گزارشی از ارائه خدمات به شهروندان،  تصریح کرد: نیروهای تخصصی بهداشتی شهرستان در تمامی ایام عید امسال، به خاطر اهمیت سلامت مردم شریف منطقه  در محل خدمت خود بدون تعطیلی حاضر بوده و در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی و غربالگری  شهروندان در خصوص بیماری کرونا هستند.
معاون بهداشت دانشگاه در پایان این بازدید ضمن قدر دانی از زحمات کارشناسان حوزه سلامت، بر اهمیت افزایش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در جامعه، به عنوان راهکار موثر مقابله با کروناویروس تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 618 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر