پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت همکار گرامی شبکه بهداشت و درمان بهارستان در اثر کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۵ |
دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی درگذشت جناب آقای برجسته همکار گرامی و کارشناس تدارکات شبکه بهداشت و درمان بهارستان بر اثر کرونا تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
 "انالله و انا الیه راجعون"
خبر  دردناک درگذشت همکار متعهد و پرتلاشمان مرحوم نادر برجسته بر اثر بیماری موجب تأثر و تألم فراوان گردید.
این همکار گرامی در حال جهاد و خدمت در شبکه بهداشت و درمان به علت ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان بستری و پس از ۹ روز درگیری با این بیماری در ۱۴ فروردین ماه ۱۳۹۹  دعوت حق را لبیک گفته و موجب تاسف و تاثر اینجانب و همکاران گرانقدر و سخت کوش دانشگاه گردید.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران این ضایعه تأسف‌بار را به خانواده‌ ارجمند ایشان تسلیت عرض نموده، غفران و رضوان الهی را برای ایشان و صبر و اجر جهت بازماندگان محترم  آرزومندم.

دفعات مشاهده: 5552 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر