افتتاح واحدهای بستری بیمارستان 320 تختخوابی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۷ |
افتتاح واحدهای بستری بیمارستان 320 تختخوابی فیروزآبادی
واحدهای بستری بیمارستان 320 تختخوابی فیروزآبادی با حضور فرماندار ویژه شهرستان ری، مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بهره برداری قرار گرفت.

به نقل از روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی؛ بخش جدید بیمارستان فیروزآبادی جهت خدمت به مردم شهرستان ری مورخ 16 فروردین ماه 1399 با حضور حسین توکلی فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر موسوی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بهره برداری قرار گرفت .

در این مراسم یک طبقه بخش بستری به ظرفیت 55 تخت و در طبقه نقاهتگاهی به تعداد 110 تخت افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .
 همچنین حسین توکلی کجانی در حاشیه این مراسم با حضور در محل یادمان "شهید کامران بیات"اولین شهید راه خدمت شهرستان ری ، با اهدای گل به مقام شامخ این شهید ادای احترام کرد.
وی ضمن تشکر از رئیس بیمارستان و کادر درمانی که در این روزها با جان و دل برای سلامتی مردم تلاش می کنند  گفت: پرستاران در خط مقدم نظام سلامت هستند و از زمان تشکیل ستاد کرونا با تمام وجود در حوزه های درمان و مبارزه با ویروس کرونا تلاش می‌کنند.
او در خصوص بخش جدید بیمارستان گفت: از سنوات گذشته این بیمارستان بدنبال جایگاه ارتقای تعداد تخت بوده است و به دلیل کمبود اعتبارات و تجهیزات این بخش با تاخیر مورد بهره برداری قرار گرفت.
فرماندار ویژه شهرستان ری افزود: در راستای تاکید استاندار تهران و هماهنگی های لازم با ستاد ملی کرونا و دانشگاه علوم پزشکی و تخصیص اعتبارات و همچنین اخذ مجوزات مربوطه توانستیم از ۳۶۰ تخت در نظر گرفته شده حدود ۱۲۰ تخت را در این شرایط زمانی حساس وارد مدار بیمارستان بکنیم تا مجموعه بیماران مراجعه کننده از خدمات پزشکی مطلوب بهره ببرند.
توکلی احیا بیمارستان های قدیمی را یکی اولویت های مهم عنوان کرد و گفت: با احیا این بیمارستان‌ها و تزریق امکانات و تجهیزات مناسب و همچنین نیروهای انسانی میتوانیم خدمات دهی به مردم عزیز را ارتقا ببخشیم.

دفعات مشاهده: 2562 بار   |   دفعات چاپ: 85 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر