• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

طرح تشدید بازرسی از نانوائیهای سطح شهرستان رباط کریم در پی گسترش و شیوع ویروس کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/1/18 |
در پی گسترش و شیوع ویروس کرونا طرح تشدید بازرسی از نانوائیهای سطح شهرستان رباط کریم  اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  در پی گسترش و شیوع ویروس کرونا به همت کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط این شبکه، یکشنبه،17فروردین99، طرح تشدید بازرسی از نانوائیهای سطح شهرستان رباط کریم  اجرا شد.
در این فرایند بازرسان و کارشناسن بهداشت محیط این شبکه ضمن انجام  بازدید بهداشتی به لحاظ بررسی از منع مصرف جوش شیرین، نمک غیر مجاز و بلانکیت، در خصوص جلوگیری از انتشار ویروس کرونا با  رعایت  اصول بهداشتی در نانوائیها برای حفظ سلامت کارکنان و مشتریان آموزش دادند.
توضیح اینکه این طرح در راستای ارتقاء سطح بهداشتی مردم منطقه و  انجام اقدامات نظارتی از طریق واحد بهداشت محیط این شبکه اجرا شد.
گفتنی است در این بازدیدها  پمفلت های آموزشی در خصوص کرونا ویروس نیز بین نانوائیها توزیع شد.

دفعات مشاهده: 845 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر